30 Nisan 2012 Pazartesi

ÇİÇEKLERİME DOKUNMA :)

Herkeslere merhabalar,
Umarım keyifler iyidir. Ben griple boğuşmaktayım, iyi olmaya çalışıyorum işte.

Sizlere daha önce de  Burada bahsettiğim gibi şımarık bir kızım var.Biraz ondan bahsedeyim istiyorum. Şerbet hanım evde adeta kumam benim :) Her şeyime ortak oluyor cadı ya. Şaş kaza onu çağırmadan bir şeyler atıştırayım, yattığı yerden hemen kalkıp gelir yanıma. Bir de geldiğinde öyle manidar bakar ki yüzüme 'beni uyutup sen ne tıkınıyorsun burada' der gibi :) Ondan gizli bir şey yiyemem evde anlayacağınız. Her şey yer benim kedim.Mısır,karpuz,karnabahar,cips,çikolata...



Bana gelen çiçekleri hele çok kıskanır, onları da yer:) Gördüğünüz güzelim  çiçek iki gün bile barınamadı evimizde. Kocişin de bahanesi hazır artık çiçek almamak için bana :(  Sana çiçek değil de şerbete sebze alayım daha ucuza gelir diyor :) Ee haklı sanırım adam.
Saksı çiçeklerimi de rahat bırakmıyor ki yahuu. Topraklarını eşeliyor- Umarım toprağa başka bir şey yapmıyordur:) - Yapraklarını yiyor,saksı tabağında biriken suları patileriyle çıkarıp içmeye çalışıyor....
 Acil çare bulmalıyım bu duruma. Önerisi olan var mı?



3 yorum:

  1. ayy şerbet çook tatlıymış. Allah bağışlasın mı diyeyim ne diyeyim bilemedim :) bizde bi tanıdığımıza hediye olarak çiçek götürmüştük onun kedisi de o çiçeğe bayılmıştı. sabah aksam yanında filan yatmış hatta. ama sadece o çiçeğe karşıymış. o çiçeğin salgıladığı bir maddeyle ilgili galiba. kocan başka bi çiçekler alırsa kedin saldırmayabilir. şansını dene bence diğer çiçeklerden yana :)
    benim blogumada beklerim
    ojesisesindekibalik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. sağol evet çok tatlı ama o kadar da yaramaz,evet çiçeğe sıkılan spreyle ilgili olabilir bu ilgisi bence de.Saksı çiçeklerine daha da kibar kendileri sağolsun :)

    YanıtlaSil
  3. bu arada bloğun da hayırlı olsun nisanderman, izleyeceğim.

    YanıtlaSil