21 Temmuz 2012 Cumartesi

HAYIRLI RAMAZANLAR

Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhabalar.Hayırlı ramazanlar olsun hepimize inş.Bu sıcak günlerde Allahım sabrımızı bin kat arttırsın inş.
Bu seneki ramazan bizim aile için çok buruk inanın.Babacığımsız ilk ramazanımız bu.Özellikle biricik annem için daha da zor bu durum.Koca evin içinde yapayalnız kaldı anacım.Bizlere de gelmek istemiyor evini,anılarını geride bırakmamak için.Tabi ki de burada görev bizlere düşüyor, o gelmezse biz ona gideriz değil mi? İftarlarımız anacımla beraber olacak inş.Bol bol sabır niyaz ediyorum Allah'ımdan bizlere ve bizler gibi sevdiklerini ahirete yolcu edenlere.
Bu süre zarfında neler yaptığımı merak ediyorsanız eğer yaptıklarımı, yaşadıklarımı bir bir anlatmaya daha doğrusu yazmaya parmaklarım dayanmaz, ama söz verdiğim gibi güzellikleri paylaşmaya çalışacağım sizlerle.
Çok gezdik,güzel güzel yerler gördük.Sizlere de fikir olabilmesi için yavaş yavaş paylaşmayı düşünüyorum.


fotoğraftakiler:


Ortadaki ıslama köfte (Pek hakkıyla yapamamışlar o ayrı)
Solda üstte odun ateşinde muhteşem yemekler:) Aşçımız da biricik anacım.Onun elinden her şey çok tatlı ama bu yemekler bir harikaydı.
İkinci fotoğraftaki mısır ise favorim. (Yol kenarlarında kazanlarda satılan mısırlara bayılırım.)
Solda alttaki kara dutu ağacından teker teker toplayıp yedik.Ama üstümüz başımız battı.Olsun lezzetine değdi valla :)
vee en son yine yol kenarındaki mısırcının semaver çayı. Daha güzel fotoğrafları -eklemesi biraz uğraştırıcı olsa da- önümüzdeki günlerde ekleyeceğim.Ama şimdi iftara az bir vakit kaldığı için kaçmak zorundayım,tekrar hayırlı ramazanlar herkese, Allah'ım oruçlarımızı kabul etsin, görüşmek üzere...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder